fredag 25 november 2011

ADVENTSKALENDER-TIPS!
Eftersom jag nyligen gjorde en liten vetenskaplig undersökning på gilla-faktorn på de här figurerna så kan jag säga att de gillas. Väldigt mycket till och med. Vi hade dem som pris på Viggos 7-årskalas, alla var lyriska över dem. De valdes och byttes och önskades andra. Senare samma helg byggde ett gäng killar som är 12 år alla figurer åt mig (skulle ha plåtat dem nämligen)och det var superpoppis. Det finns ingen övre gräns för vem som gillar däremot kan behöva vara i 4-5årsåldern för att kunna knopa ihop dem alldeles själv.

Beställ dem senast måndag så de borde vara framme tills på torsdag.

4 kommentarer:

julia sa...

Hej, jag hittade ingen kontakt så skrev här. Jag var inne och kollade på din webshop och såg att du säljer pärlor. I bakgrunden på en av bilderna på pärlor såg jag bokstavspärlor och då undrar jag om dom för det första är till salu, om dom är stora och om dom är fyrkantiga (bilden var ganska suddig eftersom dom låg i bakgrunden). Är mycket intresserad av dom isåfall, får man varje bokstav eller får man önska vilka bokstäver man vill ha? Kram Julia, kontakta mig via min blogg eller min mail : juliap@hotmail.se

Karin sa...

Hej,

Som föregående skriver så hittade inte jag heller någon kontakt. Jag undrar ungefär när den otroligt söta hundlampan kommer in på lager igen? Och om du skulle vilja kontakta mig isåfall när den kommit in? Bor i GBG och har kaninlampan, men har aldrig sett hundlampan förut. Vill haaaaa!!! ;)

Du kan maila mig på: Karinkarlsson79@gmail.com eller skriva på min blogg: www.rosorpioner.blogspot.com

Tack på förhand!

Mvh
Karin

Anonym sa...

Hej!

Undrar hur lång leveranstid det är nu innan jul. Ska fira jul med syskonbarnen på lördag den 17:de och oroar mig för att förköpa mig på allt fint i butiken och inte ha det när det väl är dags att ge bort, om du förstår vad jag menar.

Anonym sa...

Oj, nu läste jag lite noggrannare på sidan. Strunta i min fråga.